ЗА НАС - ВЕСТНИК "ТРЕТА ВЪЗРАСТ"

Вестник Трета Възраст

“ТРЕТА ВЪЗРАСТ” – ФЛАГМАН НА СЕДМИЧНИЯ ПЕЧАТ


     Седмичникът “Трета възраст” е първопроходец на пенсионерския печат у нас. Вече 23 години е най-масовият вестник в България с над 240-хиляден тираж и национален абонаментен лидер. Със своята богата тематична палитра той се посреща с изключителен интерес от всички възрастови групи на населението. 

 

     “Трета възраст” се ползва с името на най-авторитетен и влиятелен социален вестник в страната. Сред неговия тематичен обхват са проблемите на социалното и здравното осигуряване, пенсионното дело, политиката на доходите и жизненото равнище, моралните устои на обществото, здравето и дълголетието, публикации в сферата на историята, културата, литературата и изкуството, разкази и стихотворения, хумор и сатира с участието на най-изявените български текстовици и карикатуристи. 
Като най-авторитетна трансмисия между неговата над 1 милион души читателска аудитория и органите на законодателната и изпълнителната власт, вестникът е допринесъл да бъдат приети съществени законови промени в интерес на обществото.
“Трета възраст” има абонати не само в България, но и в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и други страни. Собственик Росица Николова Данаилова.

ВХОД / ИЗХОД

ТЕСТОВ БРОЙ

Безплатен тестов брой от електронния ни абонамент можете да изтеглите от тук:

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com