АБОНАМЕНТ - ВЕСТНИК "ТРЕТА ВЪЗРАСТ"

Вестник Трета Възраст

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КНИЖНОТО ИЗДАНИЕ НА ВЕСТНИК "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" ЗА 2017Г. ОНЛАЙН ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ ПОЩЕНСКИ КЛОН

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОННИЯ ВАРИАНТ НА ВЕСТНИК "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" ОТ ТУК
ЧЕТЕТЕ ЛЮБИМИЯ ВИ ВЕСТНИК ОТ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА


Голямото абонаментно семейство на вестник “Трета възраст” с повече от 110 000 абонати държи широко отворена врата за нови приятели в своята общност. Тези от вас, които още не са край неговото топло огнище или се абонират за кратки срокове, могат да посетят своята пощенска станция или да се абонират онлайн през уеб сайта на Български пощи. Дори цената на изданието да се повиши през годината, абонатите ще продължат да получават вестника у дома си, без да доплащат!

 

 Можете да се запознаете с актуалните абонаменти на Български Пощи за нашето издание по периоди тук.

 

 

От скоро, за улеснение на нашите клиенти, предоставяме възможността за ОНЛАЙН АБОНАМЕНТ.
Абонирайте се и четете вестник "Трета възраст" директно на вашия екран от всяка точка на света!!!

 

Вестник “Трета възраст” създаде за своите приятели, които желаят да четат вестника на компютър от всяка точка на света, услугата абонамент за “Трета възраст”по интернет в цял свят. Можете да се абонирате за изданието и да го получавате у дома или в чужбина, без да се безпокоите дали ще ви го откраднат от пощенската кутия, или няма да го има на будката! Притежателите на електронен абонамент получават първи пълния най-нов брой всяка седмица, както и достъп до архив на всички броеве две години назад! Можете да подарите абонамент на Ваш любим човек, където и да се намира той!

Ето как става това:
Когато се регистрирате, е необходимо да  посочите потребителско имеe-mail и парола по ваш избор (цифри и/или букви).
Тези данни ще бъдат вашия ключ за достъп до броевете на вестника в нашия сайт за периода от една година(смятано от момента на плащане). Вие ще имате възможност да четете незабавно най-новия брой, както и да се връщате на предишни.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  • Едногодишният абонамент за “Трета възраст” по интернет в цял свят се заплаща по банков път на дадената по-долу сметка. Струва 6 евро (12 лева), за преводи извършени от България!
  • ЗА ПРЕВОДИ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ТОЧКИ НА СВЕТА цената е 15 евро, поради банкови такси.

IBAN: BG35UNCR96601081101910
BIC: UNCRBGSF
БАНКА: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
КЛОН: ЦАРЕВЕЦ
* На платежното нареждане напишете посоченото потребителско име или имейл в графата основание за плащане, за да бъде профилът ви активиран!!!

 

Забележка: активирането на Вашия профил ще стане в срок до 14 дни след заплащането, в зависимост от коя точка на света е преводът!

abonament2015

ВХОД / ИЗХОД

ТЕСТОВ БРОЙ

Безплатен тестов брой от електронния ни абонамент можете да изтеглите от тук:

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com